Ledhejseporte

 

Skærmbillede 2014-04-05 kl. 16.27.03Vi leverer, monterer og servicerer alle typer ledhejseporte og finder med glæde frem til lige netop den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Varianterne er mange og udbudet stort. Med Port-Tek som samarbejdspartner vil du altid få en professionel rådgivning.

ledhejseporte

Vi tilbyder et komplet sortiment af sektionsopdelte ledhejseporte, enten porte med isolerede sandwichpaneler eller ramme/sprosse sektioner med vinduer eller fyldninger. Alle porte er tætte og velisolerede. De kan leveres som helt lukkede porte eller i udgaver med mindre glaspartier eller vinduer i fuld bredde, som giver optimalt lysindfald eller udstillingsmuligheder.

 

IMG_4026

Betjenings mulighederne er mange og vi leverer, rådgiver og installerer efter kundes ønske kodetastetur, fjernbetjening eller ligende udstyr.

Vi arbejder i Port-Tek ud fra til enhver tid gældende AT-Krav samt DS EN12635, DS EN 13241-1 og Dansk Brandteknisk Instituts vejledning.

Er der problemer med skadedyr som mus eller rotter har vi løsningen. Vi kalder den “Rottesikringen”, denne forhindrer gnavere i bryde gennem bundgummiet men er stadig fleksibel således at sikkerheden stadig er på plads.

IMG_4191

 

IMG_4201